Hoe zit het met de barst in de badkamer?

- Sep 13, 2017-

Kunststeen badkamer tegen oppervlak kraken moet worden gerepareerd in de tijd

De gevonden pauze moet op tijd worden gerepareerd, sleep niet te lang. Als het water naar de kastplaat of het kussen stroomt, zal de lange onderdompeling ervoor zorgen dat het lichaam van de kast gaat rotten en kiemen of insecten kweken.

Ontdek de oorzaak van scheuren op het aanrecht van een door de mens gemaakte stenen kast

Wanneer het kunstmatige Shitai-oppervlak de reparatie doet scheuren, moet de reden die de scheur veroorzaakt verhelderen, voorkomt dat dezelfde vraag opnieuw verschijnt. De gemeenschappelijke oorzaak van de kunstmatige Shitai oppervlak kraken, zijn er verschillende gevallen.

Stress veroorzaakt geen kraken:

Als de tafel niet wordt versterkt door de installatie van elektroden, is de kunstmatige Shitai-oppervlaktehardheid niet hoog genoeg, daarom ligt de tijd in het eenvoudige spanningsgedeelte van de vorming van scheuren. Daarom is het noodzakelijk om een ​​goed werk te doen om het oppervlak van het krachtgebied te beschermen vóór reparatie.

Het plaatprobleem veroorzaakt scheuren:

Mesa kraken kan ook de mat onder de tafel zijn, pad probleem veroorzaakt, zoals het plaatmateriaal is slecht, zink water doorsijpelen of lekkage, de plaat ondervonden deze situatie zal zeker zwellen, wat resulteert in de tafel kraken; Bovendien zit er geen kussen onder de tafel of is het kussen ongelijk en leiden tot scheurtjes in de behuizing. In dit geval moeten de kussens en kasten eerst worden verstevigd en vervolgens de herstelwerkzaamheden aan de oppervlakte.

Onjuiste openingen veroorzaken kraken:

Of het nu gaat om een ​​trog of een kachelgat, de omtrek moet een gebogen, open gat zijn, moet ook rond het gat zijn om een ​​laag pad toe te voegen, de belasting van de zwaartekracht te vergroten of het oppervlak gemakkelijk laten scheuren.

Surface Cracking Repair Method:

De normale onderhoudsmethode is om eerst dezelfde kleurmaterialen te kiezen, afhankelijk van de grootte van de scheur in de dunne naad gesneden, lijm in de scheurtjes aan het einde van het totale slijpen. Tabel kraken reparatie van werknemers vereisen een hogere technische vaardigheden, moeten ervaren meester vragen om te herstellen.

Voor een lange tijd, kunstmatige Shitai oppervlakte-onderhoud Sommige eigenaren vaak negeren de kunstmatige Shitai oppervlakte onderhoud en onderhoud, niet verrassend redelijk onderhoud om de levensduur van kunstmatige Shitai oppervlak te verlengen is van cruciaal belang.

Vermijd hoge temperatuur objecten direct geplaatst

Kunstmatige steen thermische geleidbaarheid is slecht, hoge temperatuur apparaten, enz. Kunnen door de mens veroorzaakte Shitai oppervlak kraken veroorzaken, enzovoort.

Vermijd contact met krachtige chemicaliën

De kunststeen heeft de blijvende weerstand tegen beschadiging, maar moet nog steeds worden vermeden met het sterke chemische contact, bijvoorbeeld om het middel, het metaalreinigingsmiddel, het kachelreinigingsmiddel enzovoort te verven. Als u per ongeluk in contact bent geweest met de bovenstaande items, spoel dan onmiddellijk met een grote hoeveelheid kunstmatig steenwateroppervlak.