Make-up spiegel aankoop strategie, waar Is uw magische spiegel?

- Jul 24, 2017-

Kies Home make-up spiegel, er zijn drie objecten te richten op, respectievelijk, locatie, lichtbron en vergroting.

De locatie is afhankelijk van of de home make-up spiegel kan worden verplaatst, kan worden onderverdeeld in een make-up-spiegel vast op de muur en kan worden verplaatst naar de desktop make-up spiegel.

De muur vast make-up spiegel, allemaal moeten zien zichzelf aangepaste make-up manier, als je maakt de weg vrij eenvoudig ruwe, de stap is klein en trekt snel, en de fysieke kracht houdt permanente make-up, de meeste van de make-up producten ook zetten in de badkamer, dan is dit soort spiegel meer geschikt voor u. Dit soort wand vaste make-up spiegel, de aankoop tijd moet voornamelijk overwegen of de hoogte kan aanpassen, de uitrekkende lengte is genoeg, of de spiegel kunt aanpassen de hoek, bovendien omdat de badkamer licht over het algemeen niet bijzonder helder is, ook moet overwegen de make-up spiegel of eigen licht bron, enzovoort.

Op de tabel make-up spiegel is de tabel make-up spiegel keuze meer! Yan waarde onnodig te zeggen, zet op tafel ligt, is een spiegel is ook een deel van de decoratie van het huis, de Verenigde Staten kijken naar de stemming elke dag is ook goed ah, is niet! En de desktop make-up spiegel lichtbron zal worden gebaseerd op uw behoeften te kiezen, als thuis verlichting voorwaarden in het algemeen, het bureaublad niet extra lichtbron, dan Kies dat een lichte make-up spiegel is zeer noodzakelijk. Het maakt niet uit hoe goed uw make-up spiegel thuis is, dat er is altijd een bewolkte regenachtige dag, of een middag of avond make-up, waarvoor extra licht. Zoals op de vraag of te kiezen voor een spiegel met lichtbron, hangt het als er is extra licht op uw make-up tafel, zo niet, de lichtbron is een factor beschouwd. Een ander aspect dat moet worden overwogen is de grootte van de make-up-spiegel, in het algemeen, ten minste zo veel als je gezicht, het beginsel is dat u gemakkelijk kunt het hele gezicht zien. Te groot make-up spiegel is niet nodig, in vergelijking met de ruimte, het echte gebruik van de ruimte is eigenlijk niet zo veel. Als je het gevoel van een grote spiegel, kunt u niet wilt worden bezet door een spiegel, u overwegen een opvouwbare stijl kiezen.