Verlichte spiegel

- May 31, 2019-

Verlichte spiegel


We zijn ontevreden over de traditionele spiegel, want wanneer we in een zeer korte afstand naar de spiegel kijken, kunnen we de dampen zien in plaats van onszelf. En de komst van anti-mist technologie is een geweldige uitvinding, we noemden het ontwaseming of ontwaseming. We hoeven ons geen zorgen te maken over de dampen.

Ben je nu opgewonden? alsjeblieft niet, je zou opgewonden moeten zijn na wat ik hieronder ga zeggen.  

1559290691(1).jpg 

Ik zal het bijvoorbeeld zeggen deze geweldige technologie is geaccepteerd in onze badkamers verlichte spiegel! Whoop!

Bijvoorbeeld weer, ik zal ervoor zorgen dat al onze verlichte spiegels in badkamer verlichtingsproducten kunnen toevoegen! Whoop!

Trouwens, onze badkamer verlichte spiegel heeft ook tal van voordelen, en het grootste voordeel is aangepast. Verschillende gebieden hebben verschillende eisen, en wij zijn de professionele fabrikant, we moeten ons best doen om aan uw eisen te voldoen .

 

l   Grootte of vorm aangepast.

1. 700 * 500, 1200 * 600, 600 * 900 of 700 * 1200, u kunt de gewenste maat kiezen, en alle maten die we kunnen maken. Stoer.

2. Rond vorm kan ook worden gemaakt, Dia 500 of Dia 700. Als u geen idee hebt van de grootte, maakt het niet uit, we kunnen u professioneel advies geven, en we hebben enkele standaardmaten ter referentie.

 

1559290730(1).jpg 

l Functie aangepast.

1. Het is niet alleen een spiegel, maar ook een licht. Zacht licht is de beste keuze, wanneer u een bad neemt, dan kunt u gewoon uw spiegel aanzetten, het kan u voldoende verlichting geven.

2. Het is niet alleen een LED-spiegel, maar ook je eigen muziekdoos. Het heeft een Bluetooth-systeem, je kunt tijdens je badtijd genieten van je favoriete muziek wanneer je telefoon de spiegel verbindt. Het is zo fijn.

3. Het is niet alleen een muziekdoos , maar ook een scheerstopcontact, een USB-laadpoort. Je kunt je scheerapparaat of telefoon opladen tijdens het douchen.

 

Is het te attent? En onze badkamer verlichte spiegel is ontworpen om waterdicht (IP44) te maken, het is veilig.

 

1559290764(1).jpg 

 

Behalve om een badkamerspiegel te zijn, kunt u het overal in de ruimte zetten. Zoals we al zeiden, is de maat aangepast, we hebben klanten die een spiegel met grote afmetingen als spiegel voor de dressing hebben aangepast, deze is ongeveer 170 cm * 80 cm. Ik voel me opgewonden als ik me elke dag presenteer. Ik kan de grote spiegel gebruiken, wat denk je ervan?

1559290776(1).jpg 

 

Gelieve te adviseren als een overtreding, dank u!

2019/05/31