Geschiedenis van de spiegel

- Oct 11, 2017-

Chinese bronzen spiegels

Chinese maatschappij van de slavernij in de vroege periode van de Bronstijd, mensen in de praktijk lang metallurgie heeft erkend de legering samenstelling, de prestaties en het gebruik van de relatie tussen, en kan handmatig aansturen van de koper, tin, lood verhouding. Het oude boek "Kao Ji" geregistreerd "Gold heeft zes Qi", dat wil zeggen, de zes soorten legering verhouding. De laatste van hen samen: "goud, tin, de helft dat de Kam flintlock qi." "is het maken van bronzen spiegels gebruikt in verhouding." "Kam" dat is de spiegel, hoge tin, is omdat de bronzen spiegel malen uit helder oppervlak en zilver-witte ze, maar moeten ook gieten prestaties om het fijne patroon. Onze voorouders had geproduceerd een fijne "lichte spiegel" meer dan 2000 jaar geleden, het het mooie patroon achter de bronzen spiegels, waardoor het's werelds grootste welvaart kan weergeven. Om op te lossen het mysterie "lichte spiegel", binnenlandse en buitenlandse geleerden bracht honderden jaren van onderzoek en exploratie, tot de recente ontdekking, dit is omdat de spiegel in het productie proces is er ten opzichte van de rug patroon van iets ongelijke kromming, door middel van reflectie weerspiegeld in de achterkant van het patroon. Hieruit blijkt volledig de groot begrip van het oude China's prachtige spiegel-making techniek en de kenmerken van licht reflectie.

Oude Europese metaal spiegel

In het oude Griekenland en Rome, een licht vooruitstekende gepolijst metalen plaat werd gebruikt als een spiegel, zijn niet reflecterende kant gegraveerd met patronen, de vroegste spiegel is een hand spiegel met handvat, naar het jaar 1e eeuw verscheen een grote spiegel kan worden geschoten, in de Middeleeuwen , hand spiegel in Europa populair, meestal zilver of gepolijst bronzen spiegel, in de Middeleeuwen, een kleine spiegel, verpakt in prachtige ivoor vakken of edele metalen dozen, is een trendy zaak voor vrouwen te voeren, en glas spiegels met metaal op de achterkant lijken aan het begin van de eeuw van 12 tot en met 13, zijn de Renaissance, en Neurenberg en Venetiƫ geworden beroemde spiegel centra.

Aan het begin van de 14e eeuw, Venetiaanse mensen gebruikt folie en kwik op de achterkant van het glas om een spiegel, die duidelijk Nuremberg van de 15e eeuw maakte een bolle lens scheen, is de bal glas in het interieur coating een laagje tin amalgaam.

Moderne spiegels

De moderne spiegel is gemaakt door de Duitse scheikundige van 1835-jarige Liebig, die mengt de zilvernitraat en de reductor te maken van zilvernitraat zilver en gekoppeld aan het glas. Het algemene gebruik van reductant is suiker of kalium tartraat natrium tetrahydraat. 1929 Britse Pilton broers van de continue zilver plating, koperen platen, verven, drogen en andere processen ter verbetering van de methode.

Naarmate technologie vordert, de kosten van spiegels is verminderd, en het uiterlijk van de verschillende gebogen spiegels maakt het gebruik van spiegels steeds meer uitgebreid, met de toevoeging van meer toepassingen dan de toewijzing. Een parabolische spiegel, zoals een sferische achteruitkijkspiegel gebruikt in een auto, gebruikt in een telescoop, te verzamelen en te weerspiegelen de parallelle licht in een zoeklicht.