Mirror Light-Illuminated Mirrors, illuminated Cabinet, Hollywood Mirror Manufacturer

- Jun 29, 2018-

1. We hebben voornamelijk 3 categorieën:

- Verlichte kasten;

- Verlichte spiegels;

- Multipurpose make-upspiegels.


2. We hebben meer dan 600 items in verschillende ontwerpen, die hebben een zeer mooie stijl en hoge kwaliteit, die de basis is van de ontwikkeling van ons bedrijf in de afgelopen 10 jaar. We verwelkomen OEM- en ODM-producten.

Wij zijn de eerste die het scharnier-aangedreven systeem voor verlichte kasten in China heeft gemaakt, zodat de elektronische kabel voor demister pad en LED-verlichting in de spiegeldeur onzichtbaar is; Dat is het aanbieden van een mooiere en betere kwaliteit voor het kabinet en nu populair;


3. Wij zijn de eersten die de make-upspiegels met laagspanning hollywood in China hebben gemaakt; 6 jaar geleden hebben we de hoogspanning hollywood spiegels gemaakt. Maar ontdekte dat de hoogspanning niet veilig was voor de mens. Naarmate de technologie zich ontwikkelt, verbeteren we om een laag voltage te hebben, wat veilige en mooiere lampen is. Hoewel sommige leveranciers onze hollywood-spiegels kopiëren, maar niet hetzelfde als wij, omdat we de core-tech kennen. van de spiegel en stabiel verbeteren.

We hebben patenten op onze producten


4. We hebben momenteel 3 workshops met min.20 X 40HQ productiecapaciteit per maand;

We hebben een professioneel elektronisch testlab. om de LED-strip, digitale klok, sensorschakelaar, enz. te testen. Alle nieuwe elektronische componenten zullen opnieuw en opnieuw getest worden en verouderen lang voordat ze geproduceerd worden, omdat we een zeer hoge kwaliteitscontrole hebben. IQC, PQC, FQC zijn beschikbaar voor de kwaliteitscontrole.


5. We bieden 5 jaar garantie, waarbij alle onderdelen gratis voor u zijn. Als u dringend op zoek bent naar reserveonderdelen, zullen wij u op onze kosten het luchtruim aanschouwen. Wij zullen u compenseren als reserveonderdelen niet werken.

We hebben CE, SAA, UL, CCC certificaat van TUV, SGS beroemde test huis.


Van harte welkom om onze fabriek in Foshan te bezoeken.