Keuze uit badkamerspiegel

- Oct 11, 2017-

De waterdamp die uit het bad in de badkamer komt, maakt de spiegel altijd een mist, die zijn effect verliest. Daarom is de kwaliteit van badkamerspiegels over het algemeen waterdicht en andere functies, en de lichte breking is sterk.

1. Anti-mist

Volgens het principe van mist, kan de badkamerspiegel in deklaag nevel-bewijs spiegel en elektrische mist-proof spiegel worden verdeeld.

De nevelvrije spiegel met coating is een veilige maar dure coating die de vorming van mistlagen voorkomt.

Elektrische Mist-proof spiegel wordt verwarmd door elektrische draad of elektrothermische film om het effect van het voorkomen van mist te bereiken. Elektrische mist is origineler, omdat de majoor, aan de macht, de andere kant spiegelt om ruimte te laten, maar goedkoper.

2. Waterdicht

Kies de badspiegel niet alleen om de mistvaste badspiegel te selecteren, maar let ook op de waterdichte spiegel van de badspiegel. De algemene waterdichte badspiegel is gecoat met speciaal waterdicht materiaal aan de achterkant, in de badkamer installatie van dit soort Bad spiegel zal effectief de scheuren in de achterkant van de spiegel in de lange schimmel, scheuren, of zelfs het hele fenomeen van voorkomen de spiegel valt eraf (de douchespiegel moet een groot veiligheidsrisico veroorzaken, moet met voorzichtigheid worden behandeld). en de kwaliteit van de elektrische mistspiegel moet worden ingesteld om mist, waterdichte spiegel en een veiligheidsspiegel in één te voorkomen, zelfs als deze is ondergedompeld in water, is er geen sprake van lekkage. Huiseigenaren in de aankoop, moet aandacht besteden aan de waterdichte veiligheid, is het het beste om een ​​primeur te maken voor de aankoop van waterdicht, niet alleen om erachter te komen goedkoop of goed uit, en verkeerd om een ​​slechte kwaliteit, onveilige badkamer spiegel te kopen.

3. Antirust