Badkamer spiegel installatie

- Jun 07, 2017-

Over de mist-proof badkamerspiegel spray het algemene gebruik van chemische coating, het effect van de veroudering van beperkingen. Mist en auto glas mist, de noodzaak voor de wind waait, de echte mist achter het verwarmingstoestel, spiegel zodat de spiegel warmte waterdamp kan verdampen. Als er een normale spiegel, het gebruik van harde zeep gedipt in het spiegelend oppervlak, en vervolgens afgeveegd met een droge doek, vorming van een laagje beschermende film, kan ook een tijdelijke rol te spelen in de mist.

Als u schitteren prachtig wilt, hebt u goede verlichting aan, de spiegel vóórlicht of de zijkant van de spiegel van de lamp is zeer noodzakelijk.

installatie, kunt u de bouten van de uitbreiding, de tijd om aandacht te besteden aan de verscheidenheid van keramische tegels, als het hele porselein te maken water boren, 1.1 dozijn, anders, zeer eenvoudig te kraken. Het gebruik van glazen lijm vast: gebruik geen zure glas gom, neutrale lijm moet kiezen, zure glas gel zal meestal als spiegel achterkant van de materiële reactie, resulterend in een gevlekt spiegel. Voordat u lijm toepast, is het beste om te doen een fase-oplosbaarheid test om te zien als de lijm is opgelost met het materiaal.

In de badkamer is in het algemeen staan in de spiegel, badkamerspiegel moet ten minste 135 centimeter uit de grond, als de gezinsleden tussen het hoogte verschil groter is, kunt u omhoog en omlaag. Proberen te maken van het gezicht in het midden van de spiegel, zodat het imaging effect beter is. Het is het beste om te kiezen een randloze stijl, want de badkamer vaak in een vochtige staat, hout, leer en andere materialen van de grens gebruikt voor een lange tijd is om eenvoudig wijzigen.