Badkamerkabines Vochtprobleem Moeilijk is: wandkasten en vloerkasten Wie heeft meer vocht?

- Oct 11, 2017-

Ten eerste, installatiemethode: vloerkasten en wandkasten die vochtbestendig is?

De vloerkast betekent dat de bodem van de kast dicht bij de grond staat, terwijl de muur hangende kast de kast aan de muur hangt. Wat vochtwerend effect betreft, zijn wandgemonteerde kasten natuurlijk beter vochtbestendig, kasten aan de muur raken de grond niet, badkamervloerwater, vocht en ander vocht verspreiden zich niet vanaf de onderkant van de kast omhoog, en de muur -gemonteerde kasten, schoon en schoon handiger. Maar de kasten aan de muur moeten niet doen alsof ze kunnen worden geïnstalleerd, maar ook om te zien hoe de badkamer wordt bekleed of op de muur rij! En de vloer kabinet van vochtbestendige prestaties is iets slechter, in het algemeen, niet doen natte en droge scheiding van de badkamer, met behulp van de bodem van de badkamerkasten voor de plaat, niet vijf jaar, zal de kast worden veroorzaakt door vochtig en vreemd kraken! Hoewel veel badkamerkasten viervoetig zijn, zijn ze nog steeds onderhevig aan waterdamperosie.

Ten tweede, de manier van lanceren: de rij of de muurrij goed?

Het zogenaamde peloton verwijst naar de afvoerbuis van de wc vanaf de vloer tot aan de totale afvoerafvoer. De muur rij verwijst naar, de afvoerbuis in dezelfde vloer horizontaal leggen, uiteindelijk geconcentreerd tot de volgende afvoerleiding van de waterleiding. Ter vergelijking, de grondrij is meer geschikt voor de installatie van de Ark, omdat de weg, de waterpijp aan een sectie wordt blootgesteld, gebruik van de kast, kan worden gebruikt om te blokkeren en de muurrij de hangende kast en de Ark kan worden geïnstalleerd!

Ten derde, kastmateriaal: badkamerkasten Welke materialen zijn vochtbestendiger?

Gemeenschappelijke badkamerkast materiaal heeft massief hout, keramiek, PVC, gemengde materialen en ga zo maar door, heel veel, welk materiaal het meest vochtbestendig? Over het algemeen hebben PVC-badkamerkranen een relatief goede waterdichte en vochtbestendige werking, niet gemakkelijk te vervormen, maar hebben ook een lichtgewicht textuur, krasbestendig, goedkoop en andere voordelen! Als u houten badkamerkasten wilt kiezen, dan is eiken een betere keuze, hard eiken materiaal, hoge dichtheid, niet gemakkelijk tot vochtige zwelling, na de latere water- en vochtbehandeling, waterdicht. Verder kan ook een badkamerkast worden gemaakt! Bovendien, badkamer kasten hardware beste keuze waterdichte prestaties beter roestvrij staal materiaal!