Badkamerkeuze Verkeerd Beschimmeld kraken Zeer lastig

- Jul 28, 2017-

Overwegingen badkamer kabinet installatie

1 diepte evenredig met sterkte

Het water dat op het lichaam spat is waarschijnlijk het meest oncomfortabele wat mensen voelen. Over het algemeen is de diepte van de gootsteen evenredig aan de sterkte van de kraan die erop is geïnstalleerd, dat wil zeggen dat de diepe poel kan worden geïnstalleerd met een sterke kraan. Installeer geen grote kraan op het ondiepe zwembad aan de onderkant, of het water zal bij gebruik overlopen. Bovendien moet de bodem van het bekken voldoende radiaal hebben, niet te vlak.

2 installatiehoogte moet redelijk zijn, ongeacht of het een zelfstandige of desktop wastafel is, het zwembadoppervlak of de mesa-hoogte is meestal 0,8 meter, omdat een te laag zwembad mensen rugpijn zal bezorgen. De hoogte van de specifieke tabel moet echter ook worden overwogen om het gewenste gebruikseffect te bereiken.

3 de poolrand moet iets hoger zijn dan de tafel

De rand van het wasbekken van het zwembad moet iets hoger zijn dan de tafel, maar met de tafel glad moet zijn, is het de bedoeling om op de tafel op het water te spatten om het zwembad onbelemmerd weg te vegen en het schoonmaken van de tafel te vergemakkelijken. De tafel zelf moet het gladde oppervlak van het oppervlak kiezen, de rand en de twee hoeken moeten glad zijn, zodat ze niet botsen. De gladheid van de wastafel zelf is ook erg belangrijk, de hoge afwerking van het zwembadoppervlak zodat het waterafval niet gemakkelijk aan het oppervlak te bevestigen is, ten opzichte van de noodzaak om het aantal keren scrubben te verminderen.