Wat voor soort badkamerspiegel

- Dec 15, 2016-

Als van de vorm ervan, het rechthoekige, vierkante, ovale, ei cirkel vorm, heeft als de vorm een aparte geheel is, dan is onze gemeenschappelijke stijl heeft de rand van de spiegel slijpen van de rand, de spiegel graveren, enzovoort. Als het van haar uiterlijk, kunnen worden onderverdeeld in groot bad spiegel, Taiwan spiegel, spiegel van de ingesloten Bad drie soorten. Daarna, neem een blik bij de drie soorten spiegels.

1. grote bad spiegel. Deze spiegel populairder wordt gebruikt, maar er is een bepaalde vraag naar badkamer ruimte.

2. spiegel (cosmetische spiegel). De spiegel is compact en kan worden gebruikt als een kapspiegel, die direct op de wastafel geplaatst of door een horizontale telescopische beugel op de muur geplaatst kan worden.

3. ingesloten Bad spiegel. Dit soort spiegel verwijst naar onze bouw in het proces van gelieve timmerwerk in de badkamer ruimte om de ingesloten kleine kast, en vervolgens in de deur vastgelijmd aan de spiegel heeft gekort goed. Deze spiegel is meer ruimte-en tijdbesparende, en ook gemakkelijk te gebruiken, zelfs als we sluit de deur kan worden gebruikt als een muur Bad spiegel, open die de deur kan worden geplaatst binnen de dagelijkse geneeskunde, toiletartikelen, cosmetica en andere kleine voorwerpen.