The Making of Mirrors

- May 18, 2017-

Grondstoffen en vereisten

Glas moet vlak en intact zijn, zonder bubbels in het midden van transparant glas.

Zilvernitraat, gehalte boven 99,5%.

Ammoniak, de concentratie is 25-28%.

Kaliumnatriumtartraat, chemische zuiverheid.

Productie methode

Reinigingsglas: volgens de specificaties van het glas, eerst met leidingwater, spoel aan beide zijden, en dan het ijzerroze met water gecoat op de te bekleden zijde, te drogen na het ijzerroze, schoon gewassen. Schrob het oppervlak van het glas vervolgens met een kleine hoeveelheid tinchlorideoplossing. Spoel het resterende gechloreerde stanno af en spoel het af. Spoel het glas ten slotte af met schoon water (bij voorkeur gedestilleerd).

Verzilverd: zet het schone glas plat op het horizontale houten frame of de houten strook, neem de zilveren vloeistof één deel en de reducerende vloeistof om te roeren en giet gelijkmatig. Het vloeibare medicijn stroomt niet weg. Ongeveer 2 cent per vierkante meter liter. Nadat het glas geleidelijk in de zilveren spiegel wordt weerspiegeld, wordt de overmaat van de vloeistof uitgegoten, met water gespoeld, giet 10 per duizend gelatine om te drogen. Breng vervolgens een laag rode ijzersprimer of andere roestwerende verf aan op de spiegel.

Vloeibare formule

Zilvervloeistof: gedestilleerd water (kan ook zijn) 2500 ml, zilvernitraat 25 gram, ammonia 18,5 ml (geklaard door chemische reactie).

Ook vloeibaar: gedestilleerd water (kan ook zijn) 2500 ml, kaliumtartraat natrium 25 gram, op de vloeistof verwarming om te verduidelijken en vervolgens in het zilvernitraat 0,5%, vloeibaar geneesmiddel na de standby.

Gelatine vloeistof: water 1000 ml, gelatine 10 gram, waterdamp.

Red Iron Primer plus een goede hoeveelheid bananenwateroplossing.

Het principe van spiegelbeeldvorming

Of het nu spiegel of spiegel (concaaf of convex) is, licht zal gehoorzamen aan Pating en bedek spiegels, reflecterend licht in het oog om een ​​zicht in het netvlies te vormen. In een vlakke spiegel, wanneer een bundel van parallelle bundels een spiegel raakt, zal het geheel in parallelle modus voorwaarts veranderen, wanneer het beeld hetzelfde is als het oog ziet.