Hoe te reinigen en onderhouden van de hoogwaardige draagbare opvouwbare make-up spiegel?

- Oct 12, 2016-

Hoogwaardige draagbare opvouwbare spiegel heeft een verscheidenheid van belangrijkste materialen, kunnen zink legering, ijzeren, RVS, koper, hout, acryl, blikken, PU huid, aluminium, enzovoort, in de lens zijn er allerlei combinatie is de meest voorkomende glazen lenzen, RVS stalen lenzen, acryl lenzen, spiegel koper (oude bronzen spiegels, deze lenzen worden zelden gebruikt in de moderne tijd en andere composietmaterialen.

Top-grade portable folding make-up spiegel hoe te handhaven?

1, bij het gebruik van aandacht zoveel mogelijk niet direct naakt in de zak, bij voorkeur met een doek zak goed.

2, als je niet voorzichtig zijn in de make-up bij de cosmetica plons in de spiegel aan formulier met de distributie van professionele reiniging vlekken spiegel doek te vegen van de spiegel, spiegel in het algemeen glazen lenzen, probeer niet te gebruiken harde doek of kleding te vegen. Daarnaast de spiegels als kwetsbare producten, die moeten voorkomen dat sterke botsingen en scherpe ruitenwissers.

3, een heleboel hoogwaardige cosmetische spiegels zijn vooral metalen schelpen, allermeest naar de oppervlakte is gegalvaniseerde oppervlak, in gebruik zoveel mogelijk niet in het water gezet of handen hebben zeer zweterig wanneer genomen.