Hoe te kiezen voor een badkamerspiegel

- Jul 20, 2017-

Hoe kiest u een: Kijk naar de verschijning

Hoewel het product uiterlijk niet de kwaliteit van het product vertegenwoordigt, maar de kwaliteit kan reflecteren. Om te kopen een badkamerspiegel, moeten we eerst zorgvuldig observeren het oppervlak van de spiegel om te zien of er geen bubbels, markeringen is. De kwaliteit van de spiegel kan worden voor het eerst waargenomen dat of het uiterlijk van de fijne afwerking, en in de spiegel ziet geen bubbels, onzuiverheden, donkere vlekken, zwarte randen, enz., zijn rug zal geen afbladderen, gaatje, krassen, licht, hennep points of onzuiverheden aangesloten.

Kopen van methode twee: Zie details

Om te kopen een badkamerspiegel, maar ook aan het observeren van de hoeken, vereisen dat de rechte lijn van de spiegel niet is uitgeschakeld. Het is raadzaam dat u een verre lineaire-object gebruiken voor verwijzing, kan worden gezien van de voorkant, zijkant en andere hoeken, vooral in de mobiele lijn van het zicht, het lineaire object zal niet buigen vervorming. Daarnaast kunt u zien of het portret in de spiegel heeft een gevoel van ijdel, en of de beweging van de ogen de spiegel vervorming, om te voorkomen dat de selectie van lage kwaliteit spiegels zal maken.

Kies de methode drie: rand grenzeloze welke goed zijn?

Wat betreft de structuur van de spiegel is, het kan worden verdeeld in twee soorten: grens en geen grens. Onder normale omstandigheden, zullen de meeste consumenten kiezen volgens hun eigen behoeften en voorkeuren. We kunnen het vergelijken van de twee: als het is gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig onderhoud oogpunt, geen natuurlijke grens beter dan de stijl van de rand, de belangrijkste omdat de badkamer ruimte vaak in een vochtige staat is, hout of leer en andere materialen van de grens gebruikt voor een lange tijd zal produceren veranderingen in de kwaliteit van het materiaal; Stel dat u wilt kopen van een spiegel van de rand van de persoon, in de materiaalkeuze grens, moeten aandacht besteden aan de kwaliteit van haar vocht, en aandacht besteden aan de grens coating.

Aankoopmethode vier: de spiegel van de nevel-bewijs moet kopen?

Veel mensen een dergelijke bad na de situatie zult tegenkomen, is het vinden van de spiegel mist laag, elke keer behoefte te vegen, zeer lastig, dus, is er een mist-proof spiegel. Daarentegen is de prijs van mist spiegels duurder zal zijn. Maar in feite, zo lang als de keuze van spiegels hoeft niet te besteden veel geld om te kopen anti-mist spiegel! Met de vooruitgang van de technologie, hoge kwaliteit spiegel zelf heeft nu een fundamentele mist en roest-proof functie, maar als de badkamer ruimte te vochtig is, wordt voorgesteld dat u kunt kiezen de stad te verkopen de film mist-proof, kunt u ook het bereiken van een goede spiegel anti-mist functie Oh!

Selectiemethode vijf: zilveren spiegel is superieur aan aluminium spiegel

Zilveren spiegel, voornamelijk verwijst naar het glas achter de reflecterende laag van verzilverd spiegel, terwijl de aluminium spiegel verwijst naar de reflecterende laag gealuminiseerd spiegel. Ter vergelijking: de reflectiviteit van zilveren spiegel is hoger dan dat van aluminium spiegel, zodat consumenten de neiging om te kopen van betere kwaliteit zilver spiegel, maar hun prijs is hoger dan aluminium spiegel, en de twee zijn niet gemakkelijk te onderscheiden van uiterlijk. Herinnering in de aankoop, kan aandacht besteden aan de mirror's verf oppervlak, zilveren spiegel van de verf is donkerder, aluminium spiegel is relatief licht, schrapen het deel van de spiegel van de beschermende verf, de onderste kleur voor koperkleur voor zilveren spiegel, zilver-witte aluminium spiegel is.