Indeling van de badkamer kasten

- Jun 06, 2017-

Indeling en kenmerken van kabinet materialen

1, solide houten categorie, verwijst naar het gebruik van distillatie na uitdroging van massief hout voor de ondergrond, door middel van het verwerkingsproces van N-kanaal water uit het kabinet lichaam. De tabel (of bekken) kan worden glas, keramiek, steen en door de mens veroorzaakte steen, evenals hetzelfde materiaal als het kabinet, de kenmerken zijn natuurlijk, ongecompliceerd, elegant, kan een volledige afspiegeling zijn van de meester huis rang en identiteit van de onderscheiden, na een meerkanaals waterdichte proces en het proces van bakken verf na de waterdichte voorstelling is zeer goed, echter het grootste nadeel van massief houten kasten is dat als de omgeving is erg droog (zoals tuyere of natuurlijk drogen, zoals airconditioning Xinjiang en andere plaatsen) is eenvoudig te droog, dus de toepassing van het relatief vochtige katoenen doek schoonmaken vaak vegen.

2, keramische, verwijst naar de directe basis van de schimmel branden keramische body gemaakt van het kabinet, de tabel is in het algemeen keramische. Functies zijn makkelijk te verzorgen, kan volledig weerspiegelen de kapitein schone en heldere ritme, maar de keramische is breekbare voorwerpen, als er zware gevolgen, het is gemakkelijk te beschadigen.

3, PVC, kan worden gebaseerd op houten blad processing technologie productie kasten, kasten grondstoffen voor PVC knoop huid schuim board, Mesa ook vergelijkbaar met massief hout. Functies zijn uitstekende waterdichte prestaties, en de kleur hoogglans verf, geschikt voor fashion avantgarde gebruik door de consument, maar de Raad van bestuur van PVC in de ernst zal produceren vervorming, op lange termijn niet kan herstellen, zodat dit soort kabinet over het algemeen dragen het lichaam van het bekken is niet groot, klein gewicht.

4, acryl, moet berusten op de mal voor het verwerken, van de eerste hoge-temperatuur ontharden van acryl materiaal, overeenkomstig de plinten van de schimmel om te verwerken in allerlei stijl kasten; Dit soort product is ook zeer goede waterdichte prestaties, maar het karakter is zeer scherpe, gevoelig voor krassen en barsten.

5, dichtheid plaat type, de dichtheid van het substraat voor de productie van kasten, en vervolgens waterdichte behandeling, de kwaliteit van het verschil tussen de goede en slechte in haar waterdichte behandelingsproces verschilt in volgorde van de grotere: het eerste materiaal, en Voer vervolgens waterdicht, de eindproductie kabinet is de beste. Eerst waterdicht, dan het volgende materiaal, het kabinet van de eindproductie van de goede tijden. Ten slotte, waterdicht is een dwaas. De eerste cut van het materiaal zes van alle waterdichte te doen in de plaats is goed, maar de grootte van op maat gemaakte is heel moeilijk, en kan niet worden gesneden op sitestructuur schade kabinet, anders beschadigt het waterdichte prestaties, levensduur verkorten.

6, melamine plaat, vergelijkbaar met de klasse van de plaat dichtheid. Maar waterdicht is verzegeld PVC rand behandeling, makkelijk te openen van de rand.

7, glas bekken categorie: er zijn gehard glas en niet-gehard glas, dit zegt niet dat de markt is niet toegestaan om (naast drie geen producten om te stelen van de aanbieding). Dit soort stijl bijwerken meest, ook de snelste, gemakkelijk te heffen. Als u vaak uw gezicht wassen met zeep of gezicht reinigingsmiddel, gemakkelijk om te vormen van een laag van vuil in het bekken, het is moeilijk te reinigen (te gebruiken azijn of neutraal reinigingsmiddel, of tandpasta en andere dingen schoon), daarnaast, gehard glas heeft een zelfvernietiging tarief , als naar de fabriek zei één van de 10.000 van de situatie, aan consumenten is absoluut.

Indeling en kenmerken van bekken lichaam

1, keramische wastafel, het bekken is relatief gemakkelijk te reinigen.

2, glas bekken type, makkelijk gewassen worden door zeep water hechting is moeilijk schoon te maken.

3, roestvast staal bekken type, het geluid van water is groter.

4, micro-spar-bekken, gemakkelijk bekrast door harde voorwerpen! Maar het kan worden gepolijst en gerestaureerd.

Sorteren door de rangschikking

1, type ophanging: type eisen muur opknoping is de dragende muur of solide bakstenen muren, dit soort badkamer ark is vrij gemakkelijk te verzorgen van WC sanitaire voorzieningen, in principe geen sanitaire hoek. Kan deze ook effectief verhinderen dat vocht de kast te bereiken. Isolatie muren en lichtgewicht partities kunnen niet worden geïnstalleerd in deze producten.

2, verdieping: landing van kasten en opknoping het verschil is niet groot, is niet te halen van de muur, maar de kast is niet goed om te zorgen voor de gezondheid, is er het kabinet lichaam gemakkelijk te vochtig.