Badkamer kasten schoonmaken gezond verstand

- Jul 21, 2017-

1. badkamer kasten kocht, de behandeling moet oppassen, keramische potten zijn kwetsbare producten, zachtjes opgeheven, niet hard te verslepen, zetten de badkamer kasten, de grond moet ook plat, als je de vloer kasten, moet zijn platvoeten.

2. zet niet de badkamer kast in het blootstelling aan de zon, bij voorkeur in het gebied kunnen worden geventileerd, en kan niet zeer droge plaats.

3. Als u per ongeluk rook in de badkamer te branden van de verf-oppervlak, u kan gaan om een tandenstoker, en vervolgens wikkel een laag stof, langzaam veeg het merk, maar ook sommige dunne azijn kan krijgen, kan worden verwijderd.

4. als je sommige witte hete merken op de badkamer kast, probeer het wrijven op de doek met alcohol, toilet water of kerosine.

5. als er water vlek merken, doek NAT, bedekt met de badkamer kasten, hete emmer pers kunt u in natte doek, vlekken kunnen verdwijnen onmiddellijk

6. als de badkamer kabinet verf oppervlak per ongeluk geschraapt, niet het kabinet lichaam deed pijn, u kunt dezelfde kleur krijt of pigment, in de badkamer kabinet oppervlaktecoating reparatie, en vervolgens kan worden bekleed met nagellak.

7. je moet vegen het stof uit de badkamer kabinet van tijd tot tijd, en vergeet niet te spuiten wat afwasmiddel op de doek.

8. ook vaak Waning, elke 6 maanden of zo, voor de badkamer kabinet waxen

9. badkamer kasten dagelijkse schoonmaak is zeer eenvoudig, keramische potten kunt water en schoonmaakmiddelen, zeep, water en andere schoonmaken

10. badkamer kasten als de keramische wastafel krassen, kunnen een laag worden bedekt met een aantal tandpasta, vervolgens herhaaldelijk te vegen met een doek en vervolgens afspelen wax, kunt u de badkamer kast terug naar de oorspronkelijke weergave.