Rachel Round Table Top Hollywood-spiegel

Breng je schoonheidsspel naar een hoger niveau met onze schitterende ronde tafelmodel spiegel met verlichting. Schoonheidssalon over de hele wereld zou verliefd worden op deze prachtige make-upspiegel. Verschillende ...
Praat nu

Productdetails

Breng je schoonheidsspel naar een hoger niveau met onze schitterende ronde tafelmodel spiegel met verlichting . Schoonheidssalon over de hele wereld zou verliefd worden op deze prachtige make-upspiegel . Verschillende maten geven u de perfecte oplossingen voor uw kamer. Met 10 coole witte efficiënte LED-lampen voor de look zal de dag verslaan!


Deze fantastische ronde make-upspiegel is de perfecte aanvulling op een kamer die wordt gedeeld door huisgenoten of zussen en is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Neem onze unieke Table Top Mirror mee naar je kamer en klaar om de echte glamour te krijgen!


U hoeft zich geen zorgen te maken over de afmetingen van onze Hollywood-spiegel als uw slaapkamer klein is of als u een grote kaptafel heeft. Onze fabuleuze Hollywood-spiegels zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende formaten dat ze in verschillende maten kaptafels en verschillende slaapkamers passen. Niet alleen over de maat waarover u zich geen zorgen hoeft te maken, maar ook over de kwaliteit. We hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat u vijf jaar fabrieksgarantie op alle onderdelen kunt krijgen en u kunt ook gratis reserveonderdelen krijgen. U kunt er zeker van zijn dat u keer op keer premiumkwaliteit ontvangt.


1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

FAQ


Q1. Hoe laag is het voor een voorbeeldbestelling?

Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, afhankelijk van het aantal monsters dat u bestelt.

 

Q2. Hoe zit het met de   aflevertijd?

Het duurt ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling. Voor de gloednieuwe producten heeft het ongeveer 90 dagen nodig.

 

Q3. Wat is MOQ?

Ja, onze MOQ is 50 ~ 100 stks / model.

 

Q4. Is het goed om mijn logo op de spiegels en de buitenste dozen te drukken?

Zeker! Wij produceren OEM-producten.

 

Q5. Bieden jullie garantie voor alle producten?

Ja! We bieden 5 jaar garantie en gratis reserveonderdelen tijdens de garantie.

 

Q6. Hoe om te gaan met de klant klaagt ?

Eventuele klachten over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden u de beste oplossing.


Hot Tags: rachel ronde tafel top hollywood spiegel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like