Katherine Table Top make-upspiegel

Word de superster waarvan je altijd al hebt gedroomd om met onze hoogglans witte make-upspiegel met verlichting te zijn. Je kaptafel zal transformeren met de glinsterende helderheid van onze verbazingwekkende verlichte make-upspiegel. Met 12x3W ...
Praat nu

Productdetails

Word de superster waarvan je altijd al hebt gedroomd om met onze hoogglans witte make-upspiegel met verlichting te zijn . Je kaptafel zal transformeren met de glinsterende helderheid van onze verbazingwekkende verlichte make-upspiegel . Met 12x3W superheldere LED's geeft u het helderste licht om u volledig controle over uw uiterlijk te geven en dankzij de elegante dimregeling kunt u uw stemming instellen.


Matching staat om je kaptafel te verlichten, of bevestig het aan de muur, deze schoonheid   item   verander je kamer in een professionele studio en laat je op elk moment een super Hollywood-ster voelen. Zet onze make-upspiegel voor make-up in een luxe hotel of een schoonheidssalon, laat uw klanten de charme voelen en laat hen zich voelen als een Hollywood filmstart, we wedden dat ze ervan moeten houden!


Wij zijn de eerste fabriek die een spiegel met een laag voltage (24V) in Hollywood maakt , wat betekent dat ze erg veilig zijn, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het veiligheidsprobleem, u kunt de lampen op elk moment vervangen, zelfs wanneer de stroom is op. Het is echt handig.


Aarzel dus niet langer en kom deze unieke en creatieve superster zelf bekijken.


1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png


FAQ

 

V 1 . Hoe zit het met de productiecapaciteit en levertijd?

De capaciteit van onze fabriek is 15 ~ 20 containers per maand. Het duurt ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling. Voor de gloednieuwe producten heeft het ongeveer 90 dagen nodig.

 

Q2. Wat is je verzendmethode?

Wij verzenden de goederen per expediteur, exporteren vanuit de haven van Guangzhou, China.

 

Q3. Wat is uw MOQ?

Ja, onze MOQ is 50 ~ 100 stks / model.

 

Q4. Kan ik mijn eigen pakket ontwerpen?

Ja! Wij kunnen pakketbasis op uw vereiste maken.

 

Q5. Biedt u garantie voor de producten?

Ja! We bieden 5 jaar garantie op alle onderdelen.

 

Q6. Hoe om te gaan met de fouten?

Eventuele gebreken aan onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden u de beste oplossing.


Onderzoek