Dromerige functionele cosmetische spiegel met verlichting

Rock out terwijl je je klaarmaakt voor de dag of de nacht met onze ultieme multifunctionele Hollywood-spiegel. Zowel veelzijdig als functioneel, de spiegel is perfect voor ijdelheid, dressoir, ...
Praat nu

Productdetails

Rock out terwijl je je klaarmaakt voor de dag of de nacht met onze ultieme multifunctionele Hollywood-spiegel . Zowel veelzijdig als functioneel, de spiegel is perfect voor ijdelheid, dressoir, aanrecht of tafelbladen. Gecombineerd met functies zoals Bluetooth-luidsprekers, stopcontacten voor haardroger en USB-poorten, biedt de spiegel meer dan alleen traditionele make-upspiegels . Ook biedt de innovatieve beweegbare vergrootspiegel je veel hulp tijdens het verzinnen. Je wordt een 10/10 met deze wonderbaarlijke schoonheidsspiegel.

De dromerige functionele make-upspiegel met verlichting is niet alleen een eenvoudige spiegel, het is meer een intelligent hulpmiddel zoals uw smartphone. Met 12 super heldere en veilige led-lampen, stel je de kleur in zoals je wilde. Inclusief 2 hoogwaardige Bluetooth-luidsprekers, maak verbinding met uw telefoon en zet altijd wat muziek op. Dubbele stopcontacten en USB-poorten bieden u de gemakkelijkste manier om uw apparaten op te laden. Een draagbare vergrotende spiegel wordt beslist uw onmisbare make-up helper.


We bieden 5 jaar garantie op al onze producten. Dus, hoe zou je kunnen leven zonder deze intelligente Hollywood-spiegel, want het kan je zo'n handige lift bezorgen en je hoeft je ook geen zorgen te maken over de kwaliteit ervan in totaal 5 jaar!


1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1.   Wat is uw MOQ?

Onze MOQ is 50 ~ 100pcs / model.

 

Q2. Hoe lang gaan de LED-lampen mee?

De LED-lampen zijn ontworpen om minimaal 50.000 bedrijfsuren mee te gaan.

 

Q3. Wanneer kan ik het artikel ontvangen na een bestelling?

Het duurt ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling.

 

Q4. Is sample beschikbaar?

Ja, we verwelkomen klanten voor het plaatsen van een voorbeeldbestelling voor kwaliteitsinspectie voordat ze bestellingen plaatsen.

 

Q5. Kan ik mijn eigen pakket ontwerpen?

Ja! Wij kunnen pakketbasis op uw vereiste maken.

 

Q6. Alle certificeringen voor uw producten?

Ja, we hebben CE / CB / Australië-certificaat uitgegeven door SGS en TUV.Onderzoek