Rebecca Intelligent Hollywood Mirror

Rebecca Intelligent Hollywood Mirror

Rebecca is in het huis! Introductie van onze stralende ster - Rebecca intelligente Hollywood-spiegel zonder LCD-scherm. Met 12X24V superveilige LED-lampen hoeft u zich nooit zorgen te maken over de veiligheid. Ontwerpen met een kristalheldere spiegel, Rebecca geeft je de duidelijke manier om je reflectie te zien en ...
Praat nu

Productdetails

Rebecca is in het huis! Introductie van onze stralende ster & mdash; Rebecca intelligente Hollywood-spiegel zonder LCD-scherm . Met 12X24V superveilige LED-lampen hoeft u zich nooit zorgen te maken over de veiligheid. Rebecca ontwerpt met een kristalheldere spiegel en geeft je de duidelijke manier om je reflectie te zien en elke dag je schoonheidsroutine perfect te voltooien.

Je zult zeker verliefd worden op Rebecca, omdat je alles wilt in een spiegel. Een slim LCD-scherm op de voorkant van de spiegel herinnert u altijd met de tijd! Je komt nooit te laat voor je belangrijke date. Met ingebouwde Bluetooth-luidsprekers aan beide kanten kunt u deze prachtige Hollywood-spiegel op elk moment verbinden met uw smartphone en uw favoriete muziek afspelen. Dans, rock, groove, kies het heetste nummer en geniet van je geheime comfortzone!

1.png

3.png

4.png

Hot Tags: rebecca intelligente hollywoodspiegel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like