Taylor Ultra-slanke verlichte spiegel

Deze stijlvol ontworpen LED-spiegel is het populairst uit ons Ultra-slanke verlichte spiegelgamma. Met een scala aan verbluffende functies is deze verbazingwekkende lichtspiegel perfect voor elke badkamer ....
Praat nu

Productdetails

Deze stijlvol ontworpen LED-spiegel is het populairst uit ons U ltra-slim verlichte spiegelgamma . Met een scala aan verbluffende functies, deze verbazingwekkende verlichte spiegel is perfect voor elke badkamer. Het is geen wonder dat deze LED-spiegel steeds populairder wordt onder onze klanten!


Onze Taylor Ultra-slanke verlichte spiegel biedt handige afmetingen voor uw ruimte, u vindt de perfecte maten van Mirror Light®. Het past gemakkelijk in verschillende stijlen van badkamers of slaapkamers.


Twee prachtige LED-verlichtingsbalk aan beide zijden van de spiegel bieden stralend licht voor u om uw dagelijkse trimactiviteiten uit te voeren. Beschermingsklasse IP44 beschermt de spiegel tegen spatwater, beschikbaar in uw slaapkamer of in uw badkamer. Eenvoudige installatie aan de muur betekent dat uw nieuwe badkamer direct werkt. Energiebesparende LED-lampen helpen u geld te besparen op uw elektriciteitsrekening. Geniet van hoge efficiënte verlichting met weinig energieverbruik.


We gebruiken de hoogste kwaliteit 5 mm kopervrije spiegel, kristalhelder en corrosiebestendig. De hele spiegel is ook gemaakt van milieumaterialen. CE / CB / UL / CU L en RoHs certificaat, voldoet aan de gezondheids- en veiligheidsnormen wereldwijd. 1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1.   Wat is de doorlooptijd voor monsters en massa-orders?

Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling. Voor de gloednieuwe producten heeft het ongeveer 90 dagen nodig.

 

Q2. Hoe zit het met uw verpakkingsdetails?

We hebben onze producten verpakt in een hoogwaardige bruine doos met poly-schuim.

 

Q3.   Hoe lang gaan de LED-lampjes mee?

De LED-lampjes zijn ontworpen om ongeveer 120.000 uur mee te gaan.

 

Q4.   Wat is de betalingstermijn?

30% storting T / T vóór productie, 70% saldo T / T vóór de verzending.

 

Vraag 5 . Wat is uw after-sales service?

We bieden 5 jaar garantie op alle onderdelen en gratis reserveonderdelen tijdens de periode.

 

Q6. Is een aangepast product beschikbaar?

Natuurlijk kunnen we je eigen spiegel maken. Neem contact met ons op chloe@mirror-light.com om uw specifieke vereisten te bespreken. 


Onderzoek