Olivia Ultra-slanke wandmontage ovale spiegel

Een eenvoudige en uniek ontworpen ovale spiegel met verlichting kan eenvoudig een vleugje elegantie toevoegen aan elke badkamer. Olivia Ultra-slanke wandmontage ovale spiegel is voorzien van een alternatieve touch ...
Praat nu

Productdetails

Een eenvoudige en uniek ontworpen ovale spiegel met verlichting kan eenvoudig een vleugje elegantie toevoegen aan elke badkamer. Olivia Ultra-slanke wandmontage ovale spiegel heeft een alternatieve aanraakschakelaar, zet hem aan of uit, het is helemaal aan jou. Deze unieke verlichte spiegel kan uw badkamer met één aanraking verlichten !


Olivia Ultra-slanke wandmontage ovale spiegel is prachtig om te zien en praktisch in gebruik! De nieuwste LED-technologie biedt uitstekende verlichting voor het aanbrengen van cosmetica en scheren. Beschermklasse IP44 (geschikt voor zone 2 & 3) voor gebruik in natte ruimtes. Het kan worden geleverd met een geïntegreerd ontwasemingskussen voor verwarming, zodat u uw mooie zelf kunt zien, zelfs als de kamer warm en vochtig is. Je kunt er ook een ingebouwde digitale klok aan toevoegen en je zult je nooit zorgen maken dat je te laat bent. Er zijn nog steeds veel functies die u kunt selecteren voor deze prachtige spiegel. Hoe geweldig je je eigen spiegel kunt ontwerpen! Bevestig hem verticaal aan je muur, hij siert je badkamer precies zoals je wilt.


1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ


Q1.   Heeft u een MOQ-limiet voor LED-lichtorder ?

Ja, onze MOQ is 50 ~ 100 stks / model.

 

Q2. Hoe lang gaan de LED-lampjes mee?

De LED-lampjes zijn ontworpen om ongeveer 120.000 uur mee te gaan.

 

Q3.   Hoe lang duurt het voor productie?

Het duurt ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling. Voor de gloednieuwe producten heeft het ongeveer 90 dagen nodig.

 

Q4. Is sample order beschikbaar?

Ja, stuur ons een e-mail chloe@mirror-light.com voor verdere discussie.

 

Q5. Waar bevindt uw fabriek zich? Hoe kan ik daar bezoeken?
Onze fabriek is gevestigd in FoShan City, de provincie Guangdong, China. Wij heten warm klanten welkom komen ons bezoeken!

 

Q6.   Wat is de kleurtemperatuur van het licht?

Het kan op klant selecteren.


Onderzoek