Doris Slim-line verlichte badkamerspiegel

Kom en ontmoet onze prachtige lichtspiegel met dot gezandstraald aan beide zijden van de spiegel en sier elke badkamer. Het is een opvallende toevoeging aan onze ultra-slanke verlichte spiegel ...
Praat nu

Productdetails

Kom en ontmoet onze prachtige lichtspiegel met dot gezandstraald aan beide zijden van de spiegel en sier elke badkamer. Het is een opvallende toevoeging aan ons Ultra-slanke verlichte spiegelgamma , ontworpen door onze interieurontwerpers en vervaardigd door onze bekwame werknemers.


Onze Doris slim-line verlichte badkamerspiegel bevat de nieuwste LED-technologie. Met superefficiënte LED-verlichting is het goedkoop om te rennen. Het is IP44 geclassificeerd als veilig voor gebruik in de badkamer en beschikt over een slimme sensorschakelaar voor een aanraakvrije bediening van de verlichting. De Doris-spiegel is ook verkrijgbaar in de stoomvrije technologie, waardoor uw spiegelglas schoon en schoon blijft, zelfs in een stomende omgeving, waardoor deze mooie spiegel binnen 24 uur gebruikt kan worden.


Onze Doris slank verlichte badkamerspiegel met 5 jaar garantie van Mirror Light® , creëert een verbluffende stijl in uw badkamer en is perfect voor elke badkamer die een moderne look en feel wil bereiken. Installeer deze aantrekkelijke en functionele spiegel op uw badkamermuur, wat betekent dat u niet alleen een moderne uitstraling naar uw badkamer brengt, maar ook keer op keer topkwaliteit kunt krijgen.


1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1.   Hoe zit het met de MOQ?

Onze MOQ is 50 ~ 100pcs / model.

 

Q2. Wat is de kleurtemperatuur van het licht?

Het is CW / WW, het kan op klant selecteren.

 

Q3.   Hoe laag is het voor een voorbeeldbestelling?

Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, afhankelijk van het aantal monsters dat u bestelt.

 

Q4. Hoe zit het met de productiecapaciteit van uw fabriek.

De capaciteit van onze fabriek is 15 ~ 20 containers per maand.

 

Vraag 5 . Wat is uw after-sales service?

We bieden 5 jaar garantie op alle onderdelen en gratis reserveonderdelen tijdens de periode.

 

Q6. Is het goed om mijn logo op de spiegels en de buitenste dozen te drukken?

Zeker! Wij produceren OEM-producten.

 Onderzoek