Louis Magnifying Wall Mirror met verlichting

Zorg dat je schoonheid het gezichtspunt van de make-upspiegel met vergrotingsspiegel is en dat je nooit op dezelfde manier naar de spiegels kijkt. Met een slanke stijl, zal deze gepolijste spiegel ...
Praat nu

Productdetails

Zorg dat je schoonheid het gezichtspunt van de make-upspiegel met vergrotingsspiegel is en dat je nooit op dezelfde manier naar de spiegels kijkt. Met een slanke stijl zal deze gepolijste spiegel er elegant uitzien, ongeacht de badkamerstijl die u heeft. Reflecteer uw persoonlijkheid en stijl met een eigentijdse verlichte spiegel van Mirror Light® . Geactiveerd met zijn handige gevoelige aan / uit-schakelaar, reflecteert de Louis-spiegel fel licht rondom de spiegel, waardoor uw badkamer ruimtelijk aanvoelt. Een verwarmde ontwasemingsfunctie voorkomt ook condensatie op het glasoppervlak, waardoor uw spiegel klaar voor gebruik is, zelfs na een warme douche of een warm bad. Een betaalbare en stijlvolle LED-spiegeloptie onderscheidt zich van deze wereld. Deze spiegel heeft een vergrotend functieontwerp en geeft een stijlvol praktisch effect.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1. Biedt u garantie voor de producten?  

Ja! We bieden 5 jaar garantie en alle onderdelen gratis tijdens de garantie.

 

Q2. Hoe een monster te krijgen?
Sample order is acceptabel. Neem alstublieft in detail contact met ons op jennifer@mirror-light.com.

 

Q3.   Heeft u producten op voorraad?

Sorry, er is geen voorraad beschikbaar.

 

Q4.   Kan ik de prijs afdingen?

Ja. De offerte is gebaseerd op onze algemene standaard, wij geven u de uiteindelijke prijs op basis van uw vereisten.

 

Q5. Hoe ga je om met de fouten?

Eventuele gebreken aan onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We bieden u de beste oplossing binnen 24 uur.

 

Q6. Wat is de doorlooptijd voor monsters en massa-orders?

Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling. Voor de gloednieuwe producten heeft het ongeveer 90 dagen nodig.


Onderzoek