Isaac verlicht vergrootspiegel

Zie wie de mooiste van allemaal is wanneer je met licht naar onze verbazingwekkende vergrootspiegel kijkt. Deze prachtige spiegel met een energiebesparende LED-verlichting en een kristalheldere vergrootglas ...
Praat nu

Productdetails

Zie wie de mooiste van allemaal is wanneer je met licht naar onze verbazingwekkende vergrootspiegel kijkt . Deze prachtige spiegel met een energiebesparende LED-verlichting en een kristalheldere vergrootglas dat alle functies en details ziet die u anders zou missen onder een normale spiegel. De verlichte rand van deze stijl is ingezet vanaf de rand van het glas waardoor het grootste deel van het licht door de matte rand schijnt. Met zijn strakke lijnen, gepolijste randen en overgangsgevoel zal het een verscheidenheid aan interieurmotieven versterken. Bovendien biedt de 3x / 5x vergrotende spiegel u veel gemak bij het maken en scheren in het dagelijks leven. Meer praktische functies kunnen worden toegevoegd aan de spiegels, zoals Anti-fogger demister pad, Bluetooth-luidsprekersysteem, Shaver Sockets ect. Spiegel is niet zomaar een stuk glas, maar een mooi meubelstuk.


1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1. Waar bevindt uw fabriek zich? Hoe kan ik daar bezoeken?
Onze fabriek is gevestigd in FoShan City, de provincie Guangdong, China. Wij heten warm klanten welkom komen ons bezoeken!

 

Q2. Is een aangepast product beschikbaar?

Natuurlijk kunnen we je eigen spiegel maken. Neem contact met ons op jennifer@mirror-light.com om uw specifieke vereisten te bespreken.

 

Q3. Hoe lang duurt het voor productie?

Het duurt ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling.

 

Q4.   Wat is de betalingstermijn?

30% storting T / T vóór productie, 70% saldo T / T vóór de verzending.

 

Q5. Hoe ga je om met de fouten?

Eventuele gebreken aan onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We bieden u de beste oplossing binnen 24 uur.

 

Q6.   Is het materiaal milieuvriendelijk?

Ja, ze zijn allemaal eco-vriendelijk.Onderzoek