Harper Framed Square Verlichte spiegel

Als u op zoek bent naar een slanke spiegel om een designafwerking toe te voegen aan uw badkamer, dan zult u dol zijn op onze LED-lichtspiegel met ingelegde Harper-omlijsting. Met een chique uitstraling en de hoogste kwaliteit van verchroomd frame, ...
Praat nu

Productdetails

Als u op zoek bent naar een slanke spiegel om een designafwerking toe te voegen aan uw badkamer, dan zult u dol zijn op onze LED-lichtspiegel met ingelegde Harper-omlijsting . Met een chique uitstraling en met de hoogste kwaliteit van verchroomd frame, zal het zeker opvallen in het assortiment met omrande spiegels. LED-strip die zich rondom de spiegel bevindt en het stralingslicht door het matte gebied verspreidt, ideaal voor al uw schoonheidstaken. Superefficiënt en toch energiebesparend, zodat u kunt genieten van de beste verlichting en tegelijkertijd meer geld en tegelijkertijd milieuvriendelijk kunt besparen.


Op de basis bevindt zich een intuïtieve 'aan uit'-sensor. Naarmate u dichterbij komt en uw hand voor de spiegel beweegt, activeert de bewegingsgevoelige sensor de spiegellichten. De operatie een stuk eenvoudiger maken. Deze uitstekende spiegel heeft een IP44-classificatie voor gebruik in de badkamerzones 2 & 3. Wordt geleverd met een gratis garantie van vijf jaar die elke defecte oorzaak door kwaliteitsproblemen dekt. Breng het naar huis en geniet van zijn schoonheid en sla je dag dood!

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ


Q1.   Heeft u een MOQ-limiet voor LED-lichtorder ?

Ja, onze MOQ is 50 ~ 100 stks / model.


Q2. Is een aangepast product beschikbaar?

Natuurlijk kunnen we je eigen spiegel maken. Neem contact met ons op jennifer@mirror-light.com om uw specifieke vereisten te bespreken.

 

Q3. Wanneer kan ik het artikel ontvangen na een bestelling?

Het duurt ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling.

 

Q4.   Mag ik hier een voorbeeld bestelling voor?   Spiegel?

Natuurlijk verwelkomen we klanten om een monster te hebben voor kwaliteitsinspectie voordat ze bestellingen plaatsen. Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, afhankelijk van het aantal monsters dat u bestelt.

 

Q5. Is het goed om mijn logo op de spiegels en de buitenste dozen te drukken?

Zeker! Wij produceren OEM-producten.

 

Q6. Wanneer kan ik de offerte krijgen?

Wij zullen u binnen 24 uur antwoorden zodra uw aanvraag ontvangen wordt.


Hot Tags: Harper ingelijste vierkant verlichte spiegel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like