Spring verlichte dressing spiegel

Zorg ervoor dat je goed kijkt voordat je het huis verlaat met onze verende vouwspiegel. Met een eigentijdse grijze afwerking, zorgt de eenvoudige verlichting ervoor dat een moderne illusie goed bij elk decor past. Spring dressing spiegel is een ...
Praat nu

Productdetails

Zorg ervoor dat je goed kijkt voordat je het huis verlaat met onze verende vouwspiegel . Met een eigentijdse grijze afwerking, zorgt de eenvoudige verlichting ervoor dat een moderne illusie goed bij elk decor past.


Spring dressing spiegel is een tijdloos ontwerp. Met een geplateerd frame gaat het langer mee en is het modern. Het verlicht grotere badkamers met gemak, werpt een perfecte muurgloed samen met het verstrekken van zelfs, voorwaartse verlichting. De met twee beklede bar gemoffelde diffuser verzacht het licht. Het is niet alleen een perfecte toevoeging voor een make-uptoepassing, maar ook een hulpmiddel voor het controleren van kleding dankzij de 1200 mm hoogte (47.24 inch). Deze opvallende, volledig gepolijste spiegel voor framevorming wordt een opvallende verschijning in elke grote slaapkamer, hotelkamer of winkel.


Oogverblindend met onze verbluffende lente verlichte kapspiegel in uw ruimte, geeft uw huis of winkel de stijlvolle, verfijnde uitstraling die het verdient. Het stevige, geplateerde frame en het grote, gespiegelde oppervlak combineren functionaliteit met verfijning en creëren een prachtig ontworpen, esthetisch aantrekkelijke, bewerkte spiegel.


1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1. Wat is de doorlooptijd voor monsters en massa-orders?

Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling.

 

Q2. Heeft u producten op voorraad?

Sorry, er is geen voorraad beschikbaar.

 

Q3.   Kan ik de prijs afdingen?

Ja. De offerte is gebaseerd op onze algemene standaard, wij geven u de uiteindelijke prijs op basis van uw vereisten. Neem contact met ons op chloe@mirror-light.com voor verdere discussie.

 

Q4. Kan ik je MOQ kennen?

Ja. Onze MOQ is 50 ~ 100pcs / model.

 

Q5. Wat is uw garantie?

We bieden 5 jaar garantie op alle onderdelen. We beloven om uw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

 

Q6. Staat u toe dat kwaliteitscontrole na bestelling wordt voltooid?

Zeker. Ons product zijn vervaardiging in hoge standaard, verwelkomen wij de klant om te controleren voordat verzonden.


Hot Tags: lente verlichte dressing spiegel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like