Kimberley Verlichte lange spiegel

Deze decoratieve Kimberley verlichte lange spiegel ziet er perfect uit in uw woonruimte. Met delicate acryl overhead, zal deze mooi uitziende spiegel mooi in je interieur passen. Hang het op in je hal of slaapkamer om te controleren ...
Praat nu

Productdetails

Deze decoratieve Kimberley verlichte lange spiegel ziet er perfect uit in uw woonruimte. Met delicate acryl overhead, zal deze mooi uitziende spiegel mooi in je interieur passen. Hang het op in je hal of slaapkamer om te controleren of je outfit er geweldig uitziet voor de dag!


Toiletspiegels zijn essentieel in de slaapkamers of kleedkamers, hierdoor kunt u uw outfit in volledige hoeken bekijken. Ze zijn niet alleen een spiegel maar ook een decorverlichting aan de muur. Ze zijn een kunstwerk van de muur. Eenvoudig te installeren, Kimberley Verlichte lange spiegel   is het klassieke model in ons assortiment badspiegels. Het is een tijdloos ontworpen en nooit uit de mode. Kimberley is uitgerust met de nieuwste LED-technologie, energiezuinig en verlaagt de rekeningen. Een levensduur van 120.000 uur, vrolijk je slaapkamer op als altijd. Schakel de spiegel in / uit met een easy-motion-sensor aan de rechterkant, laat uw spiegel vlekkeloos achter.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1. Wat is de doorlooptijd voor monsters en massa-orders?

Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling. Voor de gloednieuwe producten heeft het ongeveer 90 dagen nodig.

 

Q2.   Hoe zit het met uw verpakkingsdetails?

We hebben onze producten verpakt in een hoogwaardige bruine doos met poly-schuim.

 

Q3.   Hoe een monster te krijgen?
Sample order is acceptabel. Neem alstublieft in detail contact met ons op jennifer@mirror-light.com.

 

Q4. Hoe ga je om met de fouten?

Als er een defect is aan onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen het binnen 24 uur afhandelen.

 

Q5. Wat is uw garantie?

We bieden 5 jaar garantie op alle onderdelen.

 

Q6. Staat u toe dat kwaliteitscontrole na bestelling wordt voltooid?

Zeker. Ons product zijn vervaardiging in hoge standaard, verwelkomen wij de klant om te controleren voordat verzonden.


Hot Tags: Kimberley verlichte lange spiegel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like