Frances Dressing Mirror

Deze verlichte kapspiegel bevat een mooie topverlichting die een vleugje glamour aan uw huis toevoegt. Het metalen ontwerp van deze spiegel voegt een tijdloze stijl toe die elk interieur aanvult. Deze moderne spiegel vormt een aanvulling op elke ...
Praat nu

Productdetails

Deze verlichte kapspiegel bevat een mooie topverlichting die een vleugje glamour aan uw huis toevoegt. Het metalen ontwerp van deze spiegel voegt een tijdloze stijl toe die elk interieur aanvult. Deze moderne spiegel vormt een aanvulling op elke moderne slaapkamer. Ideaal voor gebruik in de slaapkamers, badkamers, kasten of leefruimte.


De stijlvolle Frances Dressing Mirror is voorzien van bovenverlichting aan de bovenkant en biedt prachtige verlichting in een elegant ontwerp. Met een bewegingssensortechnologie die ervoor zorgt dat de verlichting alleen blijft branden wanneer u dat wilt, en die u ook in staat stelt de verlichting in te schakelen zonder zelfs maar een schakelaar te hoeven indrukken. Door gebruik te maken van energiebesparende LED's, is het ontwerp milieuvriendelijk terwijl het toch 120.000 uur meegaat. Dit geeft u een helderdere, kleinere en goedkopere verlichtingsoptie, waardoor LED de perfecte oplossing is. Op een hoogte van 1200 mm en een diepte van slechts 35 mm, waardoor het lijkt alsof je op de muur zweeft!

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1. Is sample beschikbaar?

Ja, we verwelkomen klanten voor het plaatsen van een voorbeeldbestelling voor kwaliteitsinspectie voordat ze bestellingen plaatsen. Neem contact met ons op chloe@mirror-light.com om de details te bespreken.

 

Q2.   Wat is je verzendmethode?

Wij verzenden de goederen per expediteur, exporteren vanuit de haven van Guangzhou, China.

 

Q3. Hoe zit het met de productiecapaciteit van uw fabriek?

De capaciteit van onze fabriek is 15 ~ 20 containers per maand.

 

Q4. Hoe ga je om met de fouten?

Als er een defect is aan onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen het binnen 24 uur afhandelen.

 

Q5. Hoeveel jaar garantie dat u voor ons kunt zorgen?

We bieden 5 jaar garantie op alle onderdelen.

 

Q6. Is het materiaal milieuvriendelijk?

Ja, ze zijn allemaal eco-vriendelijk.


Hot Tags: frances dressing spiegel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like