Fay-make-upspiegel met volledige lengte

Voeg een vleugje glamour toe aan je huis met deze prachtige klassieke spiegel met licht. Perfect voor wandmontage horizontaal of verticaal. Het prachtige ontwerp zal een vleugje tijdloze verfijning toevoegen aan je kamer. Fay ...
Praat nu

Productdetails

Voeg een vleugje glamour toe aan je huis met deze prachtige klassieke spiegel met licht. Perfect voor wandmontage horizontaal of verticaal. Het prachtige ontwerp zal een vleugje tijdloze verfijning toevoegen aan je kamer.


Fay-make-upspiegel met volledige lengte   heeft alle randen mat, verlicht met LED-strips met lage energie. Uiterst veel wit licht, CRI> 80, zorgt voor een bijna perfecte gloed in uw ruimte. Fay is een milieuvriendelijk product vanwege het allemaal gemaakt van milieumaterialen. IP44-gecertificeerd De spiegel kan ook in uw badkamer worden geplaatst, niet alleen in uw slaapkamer of woonkamer, maar ook om uw schoonheidsroutine uit te voeren met een breder zicht.


Fay-make-upspiegel met volledige lengte   bevat een gevoelige sensorschakelaar, eenvoudig om uw spiegel aan en uit te zetten, zonder op een knop op de spiegel te drukken.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1. Wat is uw MOQ?

Onze MOQ is 50 ~ 100PCS / Model.

 

Q2.   Hoe lang gaan de LED-lampjes mee?

De LED-lampjes zijn ontworpen om ongeveer 120.000 uur mee te gaan.

 

Q3.   Is een aangepast product beschikbaar?

Natuurlijk kunnen we je eigen spiegel maken. Neem contact met ons op chloe@mirror-light.com om uw specifieke vereisten te bespreken.

 

Q4. Hoe ga je om met de fouten?

Als er een defect is aan onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen het binnen 24 uur afhandelen.

 

Q5. Hoeveel jaar garantie dat u voor ons kunt zorgen?

We bieden 5 jaar garantie op alle onderdelen.

 

Q6. Waar bevindt uw fabriek zich? Hoe kan ik daar bezoeken?
Onze fabriek is gevestigd in FoShan City, de provincie Guangdong, China. Wij heten warm klanten welkom komen ons bezoeken!

 


Onderzoek