Adam Bluetooth-wandspiegel met verlichting

De Adam Bluetooth-wandspiegel met verlichting ziet er niet alleen fantastisch uit, maar verbaast u ook met zijn slimme ontwerp. Het super heldere LED-licht brengt de innerlijke filmster naar voren met zijn nieuwe verlichting, ...
Praat nu

Productdetails

De Adam Bluetooth-wandspiegel met verlichting ziet er niet alleen fantastisch uit, maar verbaast u ook met zijn slimme ontwerp. Het super heldere LED-licht brengt de innerlijke filmster naar voren met zijn nieuwe verlichting, geleverd door zeer energiezuinige LED's. Maak verbinding met je smartphone, zet wat muziek op, ontspan een lange dag! Zet je telefoon op de beugel en laad hem op via de USB-poort aan de rechterkant van de spiegel, het maakt je leven het gemakkelijkste ooit!


Deze badkamerspiegel heeft ingebouwde LED-klokshows op het LCD-scherm. Het is ideaal voor die vervelende tieners die voor altijd in de badkamer blijven. Het is niet nodig om ooit weer te laat te zijn! Deze intelligente spiegel toont ook de temperatuur op het scherm, u weet wat u moet dragen als u 's morgens uw ogen opent zonder het weerbericht te controleren.


Alles wat u eventueel in één spiegel zou willen hebben. Deze slimme Adam Bluetooth-spiegel voldoet aan alles wat je in een spiegel zou kunnen zien, het maakt je dag helemaal af!


1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1. Biedt u garantie voor de producten?  

Ja! We bieden 5 jaar garantie en alle onderdelen gratis tijdens de garantie.

 

Q2. Heeft u een showroom om te bezoeken?

Ja. Onze showroom bevindt zich in FoShan, China. Wij verwelkomen u op elk moment om ons te bezoeken.

 

Q3.   Is het goed om mijn logo op de spiegels en de buitenste dozen te drukken?

Zeker! Wij produceren OEM-producten.

 

Q4. Hoe zit het met de MOQ?

Onze MOQ is 50 ~ 100pcs / model.

 

Q5. Hoe ga je om met de klachten ?

Als u klachten heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen er 24 uur mee omgaan.

 

Q6.   Hoe lang gaan de LED-lampjes mee?

De LED-lampjes zijn ontworpen om ongeveer 120.000 uur mee te gaan.


Hot Tags: adam bluetooth wandspiegel met verlichting, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like