Maan Backlit Circulaire Spiegel met Lichten

Schijn als een maan! Onze Moon Backlit Circular Mirror with Lights helpt je de glamour te creëren die je altijd al had gewenst en voegt een vleugje zachtheid en warmte toe aan je badkamer. Als u op zoek bent naar een verlichte mirro met zachte ...
Praat nu

Productdetails

Schijn als een maan! Onze Moon Backlit Circular Mirror with Lights helpt je de glamour te creëren die je altijd al had gewenst en voegt een vleugje zachtheid en warmte toe aan je badkamer. Als u op zoek bent naar een verlichte mirro met een zacht ontwerp, is deze met de maan verlichte spiegel degene.


Deze ronde spiegel met verlichting heeft flatterende LED-verlichting, waardoor het gemakkelijker wordt om make-up aan te brengen of contactlenzen in te doen. Niet alleen dat, LED's gaan langer mee, ca. 120.000 uur levensduur, minder stroom verbruiken en sneller op komen wanneer u ze nodig heeft. Met waterdichte LED-strip en IP44 geaccrediteerd, maken het perfect om te gebruiken in natte badkamer.


Niet dat je een schakelaar hebt om op te drukken - deze spiegel wordt ingeschakeld met een handgolf-bewegingssensor, verlicht je binnenruimte in een oogwenk. Gesteund met vijf jaar fabrieksgarantie (inclusief LED), is kwaliteit en defect het laatste waar je je zorgen over moet maken.


2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1. Wat is de doorlooptijd voor monsters en massa-orders?

Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling.

 

Q2. Wat is uw MOQ?

Onze MOQ is 50 ~ 100pcs / model.

 

Q3.   Biedt u garantie voor de producten?  

Ja! We bieden 5 jaar garantie en alle onderdelen gratis tijdens de garantie.

 

Q4.   Kan ik de prijs afdingen?

Ja. De offerte is gebaseerd op onze algemene standaard, wij geven u de uiteindelijke prijs op basis van uw vereisten.

 

Q5. Hoe ga je om met de fouten?

Als er een defect is aan onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen er 24 uur mee omgaan.

 

Q6. Hoe kan ik je bereiken?

Neem gerust op elk moment contact met ons op per e-mail chloe@mirror-light.com .

Hot Tags: maan backlit cirkelvormige spiegel met verlichting, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like