May Acryl LED-spiegel

Geef je badkamer een vleugje gratie met onze sprankelende May Acrylic LED Mirror. Een acrylkaderprofiel geeft deze badkamerspiegel en elegant zwevend effect wanneer opgezet aan de muur. Het ultieme glinsterende ...
Praat nu

Productdetails

Geef je badkamer een vleugje gratie met onze sprankelende May Acrylic LED Mirror . Een acrylkaderprofiel geeft deze badkamerspiegel en elegant zwevend effect wanneer opgezet aan de muur. Het ultieme glinsterende acryl staat rondom de spiegel, geeft een diffuse verlichting over de ruimte, maakt uw binnenruimte groter en helderder, transformeert uw badkamer in een plek waar u bereid bent langer te blijven na een zware dag!


Bedienen met een elegante en cool-touch touch-schakelaar, eenvoudig om uw badkamer op te fleuren met slechts een aanraking. Dimbaar LED-licht maakt het mogelijk om de kleurtemperatuur van daglichtkleur naar koelwitkleur te veranderen, als uw vraag. Super heldere LED-verlichting vanuit de hele spiegel maakt het ideaal voor al uw schoonheidseisen! Deze opvallende LED-spiegel wordt compleet geleverd met IP44-waterbestendigheid, zodat u gerustgesteld en gerustgesteld bent in uw badkamer. Het zou zeker het design-brandpunt van uw badkamer worden als het oplicht.


1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1.   Hoe laag is het voor een voorbeeldbestelling?

Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, afhankelijk van het aantal monsters dat u bestelt.

 

Q2. Hebt u een MOQ?

Ja, onze MOQ is 50 ~ 100 stks / model.

 

Q3. Kan ik mijn eigen pakket ontwerpen?

Ja! Wij kunnen pakketbasis op uw vereiste maken.

 

Q4.   Hoe om te gaan met de fouten?

Eventuele gebreken aan onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden u de beste oplossing.

 

Q5. Biedt u garantie voor de producten?

Ja! We bieden 5 jaar garantie en alle onderdelen gratis tijdens de garantie.

 

Q6. Is een aangepast product beschikbaar?

Natuurlijk kunnen we je eigen spiegel maken. Neem contact met ons op chloe@mirror-light.com om uw specifieke vereisten te bespreken.


Hot Tags: kan acryl LED-spiegel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like