Juli Acrylspiegel met verlichting eromheen

Deze prachtige acryl spiegel met verlichting eromheen geeft een slanke, naar voren gerichte gloed. De fabelachtige randverlichting in combinatie met de ...
Praat nu

Productdetails

Deze prachtige acryl spiegel met verlichting eromheen geeft een slanke, naar voren gerichte gloed. De fabelachtige randverlichting in combinatie met de verlichte omgevingsverlichting geeft de acryl-badkamerspiegel in juli een echt luxueuze kwaliteit. Het geruststellende licht, geleverd door zeer energie-efficiënte LED's, verspreidt zich over de muur om een heerlijke sfeer te creëren. Het verlichtte badkamers met ontspanningsverlichting, waardoor er voldoende licht was voor make-up of verzorging. Door rondom rondom acryl te matteren kan het licht het gezicht naar voren komen. Met zijn strakke lijnen, gepolijste randen en overgangsgevoel, zal het een verscheidenheid aan binnenbadkamers verbeteren.


Onze acrylspiegel in juli beschikt over een superefficiënte LED-verlichting, energiebesparend, waardoor hij minder kost in energierekeningen, maar toch de superheldere verlichting biedt. Een gevoelige infraroodsensor-schakelaar op de onderkant van de spiegel, bedien het licht aan en uit. Gesteund door vijf jaar garantie, krijgt onze acrylspiegel in juli met lampjes eromheen CE / GS / UL / CUL en is Australisch gecertificeerd, voldoet aan de gezondheids- en veilige standaard en kan overal ter wereld worden verkocht en gebruikt!


1.png

2.png

0.1.jpg

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ

 

Q1.   Heeft u een catalogus met al uw producten?

Ja, neem gerust contact met ons op, we sturen u onze e-catalogus per e-mail.

 

Q2. Hebt u een MOQ?

Ja, onze MOQ is 50 ~ 100 stks / model.

 

Q3. Hoe zit het met uw verpakkingsdetails?

We hebben onze producten verpakt in een hoogwaardige bruine doos met poly-schuim.

 

Q4.   Heeft u producten op voorraad?

Sorry, er is geen voorraad beschikbaar.

 

Q5. Biedt u garantie voor de producten?

Ja ! We bieden 5 jaar garantie en alle onderdelen gratis tijdens de garantie.

 

Q6.   Hoe lang gaan de LED-lampjes mee?

De LED-lampjes zijn ontworpen om ongeveer 120.000 uur mee te gaan.


Hot Tags: juli acryl spiegel met verlichting eromheen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like