Charlotte Mild-Steel Spiegelkast met verlichting

Als u deze charmante, verlichte, spiegelkast in uw badkamer wilt zien, is dat het beste wat u elke ochtend kunt doen. Het is uitstekend voor het verschaffen van licht aan het gezicht voor ...
Praat nu

Productdetails

Als u deze charmante, verlichte, spiegelkast in uw badkamer wilt zien, is dat het beste wat u elke ochtend kunt doen. Het is uitstekend voor het aanbrengen van licht in het gezicht voor het aanbrengen van make-up, epileren van wenkbrauwen of voor het scheren. Badkamerproducten kunnen worden opgeborgen in de kast, waardoor uw badkamer rommelvrij blijft. Deze praktische slanke medicijnkast zal uw badkamer absoluut sieren waardoor hij er groter uitziet.


Deze kast heeft dubbelzijdige spiegeldeuren waarmee je jezelf kunt bekijken wanneer je naar items binnenin zoekt. Geweldig om jezelf 's ochtends te bekijken bij het scheren of het aanbrengen van make-up.


Legborden zijn verstelbaar, zodat u kunt kiezen waar ze binnen worden geciteerd. Het is geweldig voor het verlichten van het gezicht en voor het uit het zicht bewaren van al uw toiletartikelen. U kunt ervoor kiezen om deze kast met of zonder te hebben en een ingebouwd scheerpunt, dat zich bovenaan de kast bevindt.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

FAQ


Q1.   Is het materiaal milieuvriendelijk?

Ja, ze zijn allemaal eco-vriendelijk.

 

Q2. Hoe lang gaan de LED-lampjes mee?

De LED-lampjes zijn ontworpen om ongeveer 120.000 uur mee te gaan.

 

Q3. Hoe lang duurt het om een bestelling te verwerken?

Het duurt ongeveer 60 dagen voor de eerste bestelling en 45 dagen voor de herhaalbestelling.

 

Q4. Hoe laag is het voor een voorbeeldbestelling?

Het duurt ongeveer 3 of 4 weken voor een voorbeeldorder, afhankelijk van het aantal monsters dat u bestelt.

 

Vraag 5 . Kan ik mijn eigen pakket ontwerpen?

Ja! We kunnen het pakket baseren op uw vereisten.

 

Q6. Biedt u garantie voor de producten?

Ja! We bieden 5 jaar garantie en gratis reserveonderdelen.Hot Tags: charlotte spiegelkast van zacht staal met verlichting, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, lage prijs, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like