Welkom bij Mirror Light - de grootste fabrikant van LED-spiegels en badkamerkabels in China.


Sinds de oprichting van het bedrijf in 2008,   Mirror Light®   is snel uitgegroeid tot de grootste fabrikant van verlichte spiegels, verlichte kasten en Hollywood-spiegels in China .


Kwaliteit vormt de kern van alles wat we doen - van producten tot klantenservice - en is een van de redenen waarom we een toonaangevend bedrijf in de branche worden. Onze spiegels / kasten zijn gemaakt in onze eigen fabriek, dus we controleren nauwgezet de kwaliteit gedurende het hele bouwproces, zodat onze klanten alleen het hoogst mogelijke product krijgen.


professioneel leidt ons om NO.1-fabrikant in China te worden. Wij zijn gespecialiseerd in en bieden een breed scala aan LED-badkamerspiegels / -kasten van hoge kwaliteit. Uit onze grootste brochure vindt u veel een spiegelstijl om aan verschillende individuele behoeften te voldoen. We kunnen ook spiegels / kasten maken met licht op maat, in elke maat en vorm, precies volgens de specificaties van onze klanten.


Innovatie is ook goed voor ons succes. Mirror Light ® is niet alleen OEM, maar ook ODM-fabriek. We hebben vele inspirerende functies ontworpen en geïntroduceerd, zoals demisters voor gebruik binnenshuis, verplaatsbare vergrootspiegel, dimbare led-verlichting en Bluetooth-audiotechnologie met luidsprekers.


Uitstekende service na verkoop   haalt ons uit andere gewone concurrenten. We bieden 5 jaar garantie op al onze producten. We waarderen onze klanten en werken hard om hun volledige tevredenheid te garanderen. Voor, tijdens en na elke verkoop zullen we er zijn om eventuele vragen te beantwoorden en om de best mogelijke service te bieden.


Dus probeer Mirror Light ® zelf uit en laten we het leven van verlichting creëren!