9 jaar geleden presenteerde Mirror Light zich op zijn zelfinstinct voor serviceniveaus, zijn oog voor een fantastisch ogend maar performant product en zijn ondernemersgeest om zichzelf het marktleidende bedrijf te maken dat het nu is.


Vincent Chan, president van Mirror Light, is toegewijd aan innovatieve badkamerverlichting. Met zijn passie, is Vincent opgewonden om zijn kennis, expertise en bovenal enthousiasme voor de badkamerindustrie te brengen. Zoals aangegeven, waardeert Mirror Light elke zakenpartner als dierbaarste vriend omdat menselijke wezens frisse lucht nodig hebben voor levende ondersteuning. "Veel mensen hebben het verkeerde idee van wat geluk in de weg staat.Het wordt niet verkregen door zelfbevrediging, maar door trouw aan een oplettend doel."


De vervulling van het economisch voordeel van Mutula zal niet eenvoudigweg worden afgesloten als waar Miror Light naar streeft. Een stabiele en langdurige relatie is waar Miror Light altijd op focust. Samen met Mirror Light, laten we het creatieve leven van verlichting zien.


DSC_0002.JPG